ARCTIC PRIME
FISHERIES

Om Arctic Prime Fisheries

Arctic Prime Fisheries er det største grønlandske fiskeriselskab, der opererer i Syd- og Østgrønland

Vores avancerede fiskefartøj opererer i det uberørte Ishav omkring Grønland, vi sætter en stor ære i at tilbyde fisk og skaldyr, der er fanget i harmoni med naturen, samtidig med at vi sikrer førsteklasses kvalitet til vores kunder.

Arctic Prime Fisheries beskæftiger sig med fiskeri og forarbejdning af bundfisk og pelagisk fisk, virksomheden beskæftiger cirka 140 medarbejdere og lægger stor vægt på virksomhedens sociale ansvar.

Hver dag stræber vi efter at efterlade vores miljø i en bedre stand til fremtidige generationer, takket være vores erfarne medarbejdere til søs og i land, der alle er forenet mod det samme mål.

Arctic Prime Fisheries driver 3 produktionsfaciliteter, to i Sydgrønland og et i Østgrønland. Fisk fanget af lokale fiskere er et af de vitale grundlag for at producere produkter af høj kvalitet. Fisken sorteres, forarbejdes og fryses med det samme, når den leveres til vores fabrikker.
Virksomheden driver også en saltfiskfabrik i Sydgrønland – der producerer premium saltfiskprodukter, fabrikken behandler både lokalt fanget fisk og fisk fanget af vores egen frysetrawler.

Vores fiskefartøjer

Ilivileq GR 2-201
Built in Spain in 2019, Length/beam: 81,8 x 17 m

Vores produktionsfaciliteter

Qaqortoq
Nanortalik
Kuummiut

Kontakt os

Hentzar Petersen

Direktor
hp@apf.gl
Tlf. +299 64 74 00

Bogholderi

bogholderi@apf.gl
Tlf. +299 64 74 00

Uddannelse & job

inuttat@apf.gl